Udnyt dine kapaciteter. Overhold reglerne.

Lovgivningen tolererer ingen overtrædelser af køre- og hviletiderne. Enhver overtrædelse medfører en bøde. På den anden side er det essentielt at udnytte hele din flåde i forhold til konkurrencen. Fleetboard tidsregistrering giver dig et detaljeret overblik over dine chaufførers køre- og hviletider. Du kan også få information om, hvornår chaufføren starter, reduktion af hviletid, køretidsudvidelse, den estimerede restkøretid samt meget mere. Tidsregistrering giver dig alle de data du skal bruge for at kunne planlægge turene effektivt og inden for lovens rammen.

Dine fordele

Undgå nemt bøder.

Få et hurtigt overblik over alle tidligere og nuværende chaufføraktiviteter og på den måde bliver I inden for lovgivningen.

Planlæg turene effektivt.

Indsæt dine chauffører mere effektivt og planlæg jeres ordrer på grundlag af de gemte og alle tilbageværende køre-, arbejds- og hviletider.

Et uundværligt grundlag: Detaljerede informationer.

Alle tidsregistreringer i et overblik.

Fleetboard Tidsregistrering viser, hvornår chaufførerne starter, deres køre-, arbejds- og hviletider samt reduktion af hviletid og køretidsudvidelse. Alt vises i et brugervenligt cockpit. Alle overtrædelser vises automatisk som fremhævede. De estimerede restkøretider udregnes.

CSV-eksport: Få data direkte overført.

Alle data fra tidsregistrering kan downloades i en CSV-fil og dermed bruges i Office eller et andet program.

Forudsætninger

Truck Data Center

For at få det optimale udbytte af Fleetboard Tidsregistrering kræves enheden Truck Data Center, en on-board computer. Integreret med den digitale tachograf leverer enheden adgang til alle relevante chaufførdata på et hvilket som helst tidspunkt.

Digital tachograf

Sammen med on-board computeren er det nødvendigt med en digital tachograf med et D8 interface.

Disse løsninger understøtter Tidsregistrering

Fleetboard Cockpit

Få glæde af Fleetboard Cockpit, som giver dig mulighed for hurtigt og detaljeret at analysere dine data fra Fleetboard-tjenesterne og viser resultaterne på tydelig og præcis måde.

Førerkort- og fartskriverdownload

Spar tid og ressourcer: Gem automatisk alle de vigtige førerkort- og fartskriverdownload - regelmæssigt, DEKRA-certificeret og i henhold til lovgivningen - ved at bruge Fleetboard Download af førerkort og fartskriver.

Fleetboard Mapping

Brug fugleperspektivet: Hele din flåde i et blik - Fleetboard Mapping viser status og positionen på alle dine biler.