Spar tid. Saml data.

At arkivere data i henhold til lovgivningen koster tid og medarbejdere. Det er tilladt for Fleetboard fra lovens side, at udlæse, gemme og arkivere alle chaufførkort hver 28. dag samt udlæse fartskriveren hver 90. dag. Fleetboard førerkort- og fartskriverdownload gør det muligt for dig at læse, at overføre og at gemme relevante data fra eksterne steder. Herved opfylder I de lovmæssige forpligtelser vedr. dokumentation uden yderligere indsats - DEKRA-certificeret, automatiseret og nemt at gøre fra kontoret.

Dine fordele

Gem data hurtigt. Arbejd hurtigt videre.

Fremskynd processen af udlæsning, for at gemme og for arkivering af førerkort og data fra fartskriveren - ved at udlæse data fra et eksternt sted.

Overholdelse af loven. Helt automatisk.

Du kan reducere arbejdet med de lovpligtige dokumentations- og arkiveringsregler - gennem automatiske downloads.

Gør det nemmere at afregne.

Spar tid og omkostninger i forbindelse med afregningsudgifter: Vi giver dig de vigtigste data, som du har brug for - tilgængelige enten som download eller som import til dit eget løn-og afregningssystem.

Overholdelse af lovgivningen er nemt.

Downloads - Til tiden og pålidelige.

Download af fartskriveren er monitoreret og - alt afhængig af det konfigurerede interval - udlæses det senest og helt automatisk hver 90. dag i overensstemmelse med lovgivningen. Data fra førerkortet udlæses ligeledes nemt og automatisk hver 28. dag. Også oftere, alt afhængig hvilken on-board computer bilen har og hvordan den er konfigureret.

Arkivering: Helt uden merarbejde.

Data fra bilens fartskriver og fra førerkortet opbevares på Fleetboards server i mindst 12 og op til 36 måneder. Gennem denne sikre arkivering overholdes alle lovmæssige krav vedr. arkivering.

Lokal arkivering: Kun med et par få klik.

Data fra førerkort og fartskriveren lagres ganske enkelt på en lokal PC. Du har også mulighed for at analysere informationerne ved brug af andre analyseværktøjer.

Forudsætninger

Truck Data Center

Fleetboard on-board computeren, Truck Data Center, overfører informationerne fra bilen til Fleetboard Cockpit. Forbundet med den digitale tachograf, giver on-board computeren adgang til alle relevante data på et hvilket som helst tidspunkt.

Digital tachograf

Til begge tjenester er det nødvendigt med en digital tachograf, som kan downloades eksternt.

Disse løsninger understøtter Førerkort- og fartskriverdownload

Fleetboard Cockpit

Det er nemt at håndtere download af førerkort og af fartskriveren ved at bruge Fleetboard Cockpit. Derudover kan du drage fordel af detaljerede analyser af jeres data samt af en brugervenlig visning af resultaterne.

Fleetboard Tidsregistrering

Får et overblik over allerede optegnede og alle manglende køre-, arbejds- og hviletider for chaufførerne. Planlæg chaufførernes indsats mere effektivt - med Fleetboard Tidsregistrering.