Fra vejen til din PC-skærm

En ressource-besparende og forudseende kørestil ligger ikke i alles blod. Men at forvalte en flåde effektivt er et absolut must. Med den individuelles kørestil, har dine chauffører stor indflydelse på slitage, brændstofforbrug samt risiko for uheld - med Fleetboard kørestilsanalyse kan du se hvordan. Start her, hvis du vil gøre din flåde mere sikker og mere økonomisk og foretag sammenligninger i et fair karaktersystem.

Dine fordele

Optimering af forbrug

Mindre luftforurening, mere i tanken: Det betaler sig at køre besparende. Drag fordele af et reduceret brændstofforbrug på op til 15% og af en lavere CO2 emission

Reducér slitage

Ved at skåne dine biler, kan du reducere vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. Ved at fremme en slitageminimerende kørsel.

Sikker ankomst.

Prøv at se, hvor forudseende dine chauffører er undervejs. På den måde kan du minimere risikoen for uheld for din flåde.

Brug informationerne. Optimer din kørsel

Kørestilskarakterer: Fair sammenligning. Forbedret effektivitet.

 

Brugervenligt, detaljeret og objektivt: Kørestilsanalysen giver dine chauffører karakterer fra 1 til 10, som er det bedste. Uafhængigt af sværhedsgraden og brandet på dine lastbiler. Udnyt informationerne om brændstofforbrug, hastighed, hvor motoren kører, antallet af stop og meget mere.

 

Detaljeret analyse: Mere data. Flere muligheder.

Har du Actros, Antos eller Arocs i din flåde? Så kan du integrere parametrerne fra de innovative chaufførassistance-systemer, så som EcoRoll og Kick-Down i kørestilsanalysen. Hermed opnås en mere nøjagtig analyse og en potentiel højere indtjening.

Rapporter: Sammenlign dig med de bedste

Konkrete resultater: med Fleetboard Kørestilsrapport. Disse supplerer din kørestilsanalyse med en kompakt analyse af alle tilgængelige online data. Få et overblik over sidste måneds vigtigste events og sammenlign dine chaufførers kørsel med andre flåders.

Forudsætninger

Truck Data Center

For at få det optimale udbytte af Fleetboard kørestilsanalyse kræves enheden Truck Data Center, en on-board computer. Integreret med den digitale tachograf leverer enheden adgang til alle relevante chaufførdata på et hvilket som helst tidspunkt.

Referencer

Wiedmann & Winz GmbH

"Trucks er en guldmine af data. Og der er uendelige muligheder med de mange data som Fleetboard bidrager med."

Dr. Micha Alexander Lege, Managing Director

Disse løsninger understøtter Kørestilsanalyse og rapporter

Fleetboard Driver.app

Oplysninger om økonomisk kørestil, køre- og hviletider og meget mere - sendt direkte til din smartphone via Driver.app.