Logistik. Kommunikation. Navigation. Apps

Navigation, tekstbeskeder, ordreoplysninger, apps - dine chauffører har tendens til at bruge forskellige enheder i bilen til at hente oplysninger. En vigtig besked kan let overses. Fleetboard DispoPilot.guide udstyrer dine chauffører med en mobil og robust slutenhed, som er fuldt skræddersyet til deres behov, og som kombinerer navigation, ordstyring, kommunikation og apps i en enhed. Den sørger for en forbedret produktivitet ved lavere hardwareomkostninger.

Dine fordele

Bearbejdning af workflows på turen.

Dine chauffører kan på denne måde bearbejde workflows mere fleksibelt: Den robuste og mulitfunktionelle tablet kan tages ud af opladeren.

Den bedste rute til destinationen.

Ingen omveje, intet unødvendigt spild af tid: Det professionelle navigationssystem med trafikoplysninger i realtid finder den bedste rute til din chauffør.

Giv realistiske estimater.

Giv dine kunder mere valid information vedrørende forventet ankomsttider - takket være live trafik informationer.

Professionel truck navigation: Uden omveje.

DispoPilot.guide leveres med et professionelt truch navigationssystem, som dækker hele Europa og kortopdatering i hele enhedens levetid - med 36 måneders live traffic informationer inkluderet. Alle modtagne adresser kan ved et par enkelte klik importeres i navigationssystemet.

Ordrer: Workflowbaseret proces.

Med Fleetboard Logistics kan du sende ordrer direkte til enheden og kan således bearbejdes af dine chauffører ved brug af predefinerede workflows.

Kommunikation: Nemt og direkte.

Chaufføren kan sende og modtage tekstbeskeder via tablettens multi-touch-screen med en høj opløsning. For hver besked som sendes en modtagelses- og læsebekræftelse til det centrale kontor.

Sprog: Betjening uden barrierer.

Chaufførerne kan vælge imellem 25 forskellige sprog på enheden og herved nemt undgå sprogbarrierer - til en fejlfri betjening og en nemmere kommunikation.

Data og forudsætninger

Tekniske data

  • Display size: 7" (17.8 cm)
  • Resolution: 1024*600 (WSVGA)
  • Operating system: Android 4.3
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 400@1.2GHz, Quad-core, 1MB L2 Cache
  • RAM: 1 GB
  • Internal memory: 16 GB
  • Micro-SD slot: up to 32-GB SDHC cards

Forudsætninger

For at kunne bruge DispoPilot.guide er det en forudsætning at have Truck Data Center, Fleetboard on-board computeren, installeret.