Mercedes-Benz Trucks Uptime

Intelligent netforbindelse. For en endnu mere intelligent udnyttelse af køretøjet.

I den nye Fleetboard Portal kan du nemt anvende Mercedes-Benz Trucks Uptime sammen med de Fleetboard-tjenester, du har bestilt.

En lastbil skaber kun indtjening, mens den kører. Takket være intelligent netforbindelse øger Mercedes-Benz Trucks Uptime din lastbils tilgængelighed, køretøjets og den tilkoblede trailers status bliver løbende diagnosticeret, og du får konkrete handlingsanbefalinger. Det gør det muligt at planlægge værkstedsbesøg, som ikke tidligere kunne planlægges, og dermed minimere stilstandstiden. Mercedes-Benz Trucks Uptime sætter nye standarder takket være en intelligent netforbindelse af køretøjet, Mercedes-Benz servicepartneren og din transportvirksomhed. Resultatet er væsentligt bedre muligheder for planlægning af værkstedsbesøg og en længere effektiv driftstid for køretøjet.

Fordele

Opnå længere effektiv driftstid for dit køretøj

Forebyg forudsigelige driftsstop

Undgå unødvendige værkstedsophold og omkostninger

Optimer planlægning og effektivitet i forbindelse med værkstedsbesøg

Få indblik i behov for vedligeholdelse og reparation for alle dine køretøjer

Opret individuelle serviceplaner

Tekniske forudsætninger

Truck Data Center (* afhængigt af softwareversion og hardwaregeneration. Kontakt din salgsrepræsentant, eller brug dit Support Center, hvis du ønsker yderligere informationer.)

Bemærk:
Det er kun muligt at bruge Mercedes-Benz Trucks Uptime i forbindelse med et Mercedes-Benz Truck-køretøj. Tjenesten Mercedes-Benz Trucks Uptime er i øjeblikket til rådighed for typeserierne "Actros", "Antos", "Arocs", "Atego", "eActros", "Econic" og "eEconic", når de tekniske forudsætninger er opfyldt, med forbehold for landespecifikke og køretøjsspecifikke undtagelser. For detaljerede oplysninger om tjenestens tilgængelighed bedes du kontakte din Mercedes-Benz Trucks-servicepartner.