Integration af underleverandører. Forenklet proces.

Jo større netværk, jo mere kompleks bliver koordination og kommunikation: Risikoen for fejl er enorm. Forenkel din kontrol og integrer dine underleverandører problemfrit i dine transportprocesser. Fleetboard DispoPilot.app til Android smartphones og tabletter giver dig mulighed for at konstruere dine logistik-processer og -kapacitet fleksibelt og dynamisk. Sørg for perfekt ordreafvikling - uanset enhed og bil.

Dine fordele

Fleksibel ordreplacering.

Nem og hurtig integration af dine underleverandører i dine transportprocesser - fleksibelt og uden yderligere hardware.

Undgå misforståelser.

Det betaler sig at styre turene med klare instruktioner: Reducer fejl i transportprocessen ved hjælp af forenklede kommunikationsmetoder og foruddefinerede arbejdsgange.

Sikker dokumentering.

Sådan sikres jeres dokumentation: En komplet digitalisering af alle ordrer.

Afvikling af transporter via app.

Ordrer: En workflow-baseret proces.

 

DispoPilot.app til Fleetboard Logistics-servicen giver dig mulighed for at sende ordrer direkte til enheden, der skal behandles af dine chauffører efter foruddefinerede workflows.

Kommunikation: Nemt og direkte.

DispoPilot.app giver chaufføren mulighed for at sende og modtage tekstbeskeder og til at importere geokodede adresser direkte til navigationssystemet.

App: Gratis i Google Play Store.

Appen er gratis i Google Play Store til chauffører i 29 europæiske lande. For at bruge appen skal chaufføren blot aktiveres til dette i Fleetboard Cockpit.

Forudsætninger

Logistics eller Messaging

Brugen af Fleetboard DispoPilot.app forudsætter en af de to Fleetboard services: Logistics Management eller Messaging.

Disse løsninger understøtter DispoPilot.app

Fleetboard DispoPilot.guide

Brug en chaufførtablet, som kombinerer Fleetboard Logistics, kommunikation og navigation: DispoPilot.guide er et alsidigt værktøj for chaufføren, som kan tages med overalt.