Alle data. I ét eneste system.

Detaljerede informationer om dine biler og trailere er normalt gemt i forskellige systemer. Især hvis ordrer ikke behandles i henhold til tidsplanen, bliver det svært at overvåge. Få alle relevante oplysninger samlet på et enkelt sted for at effektivisere din flåde. Fleetboard Trailer Management forbinder relevante truck- og trailerdata og giver dig det fulde overblik over hele din flåde - med et blik i Fleetboard Cockpit.

Dine fordele

Kombiner effektivt. Hurtigt overblik.

Find alle relevante oplysninger om dine biler og trailere hurtigt: Trailer Data giver dig det ideelle grundlag for at få et overblik.

Hændelsesinfo i realtid. Reager hurtigt.

Du har kontrollen: Med Trailer Data har du altid de seneste hændelser og kan derfor reagere på dem når som helst, mens turen fortsætter.

Giv den korrekte dokumentation. Overhold lovgivningen.

Opfyld din juridiske forpligtelse til at fremlægge dokumentation uden stor indsats. Trailer Data modulet viser køledata i din Fleetboard Cockpit. Sådan er sporbarheden af ​​kølekæden garanteret.

Modtag og sammenkoble nemt.

Spar tid på komplekse og separate forbindelser til Trailer Telematics Service Provider (TTSP):  Med Fleetboard kan du hente trailerdata fra vores partnere Cargobull Telematics eller Krone Telematics via et eneste system.

Håndter effektivt dine trailere

Statusmeddelelse: Når man vil vide, hvad der sker.

Hvad sker der med dine biler lige nu? Trailer Data sender statusmeddelelser vedr. tænding, hastighed, dørstatus og kilometertal.

Detaljeret overblik: Vær sikker på, at alt virker.

Hvad med dine trailere? Fleetboard Trailer Data giver dig al relevant information, opdelt i status, teknologi og køledata. For at monitorere kølekæden kan du se grafikken af indetemperaturen i dine trailere i de tidsrum du vælger.

Stærke samarbejdspartnere

Trailer Telematics Service Provider (TTSP) er ansvarlige for at samle og videresende trailer data.

 

Cargobull Telematics

Lær mere

Krone Telematics

Lær mere

Fleetboard Trailer ID

Trailer identifikation. Hvilken trailer er tilkoblet?

Hvilken trailer er på tur med hvilken bil? Fleetboard Trailer ID kobler traileren sammen med chaufføren, bilen og med ordredata.

Forudsætninger for Fleetboard Trailer Management

Truck Data Center

Forudsætningen for at bruge Fleetboard Trailer ID er on-board computeren Truck Data Center.

Fleetboard Cockpit

For at kunne sammenkoble og vise data fra trailerne med Trailer Data og ID er det nødvendigt at have Fleetboard Cockpit version 1.21 eller højere.

Trailer Telematics

I tillæg til den gældende kontrakt hos Fleetboard er det nødvendigt med en yderligere kontrakt hos en af vore Trailer Telematics Service Providers (TTSP) for at kunne gøre brug af Trailer Data service. Schmitz Cargobull Telematics og Krone Telematics er Fleetboards samarbejdspartnere.

Disse løsninger understøtter Trailer

Fleetboard Logistics

Administrer dine ordrer mere effektivt med Fleetboard Logistics.

Fleetboard Mapping

Se helt præcist, hvor dine biler og trailere befinder sig - med Fleetboard Mapping.