Pioneering connectivity i mere end 15 år

Daimler Fleetboard GmbH blev etableret i 2003 som et 100 procent ejet datterselskab af Daimler AG og kombinerer mange års stor erfaring inden for logistikindustrien med knowhow inden for informationsteknologi. Vores kerneforretning er digital telematik til erhvervskøretøjer. Siden introduktionen af Fleetboard-tjenesterne i år 2000 har vi udstyret mere end 285.000 lastbiler tilhørende mere end 7.000 transportselskaber. Vi sikrer højeste kvalitetsstandarder med vores DEKRA-certifikat.

Fleetboards hovedkvarter ligger i Stuttgart (Tyskland). I slutningen af ​​2016 grundlagde vi Fleetboard Innovation Hub i Berlin. Fleetboards salgsrepræsentanter opererer over hele verden, men Europa, Brasilien og Sydafrika er vores kernemarkeder i øjeblikket.

Fleetboard beskæftiger i øjeblikket over 260 personer og yderligere 80 personer i Daimler AGs nuværende nationale selskaber. Vi arbejder hver dag på at udvikle nye innovative løsninger til transport- og logistikvirksomheder og for at forbedre vores eksisterende produkter og tjenester for at forme fremtiden for transport- og logistikbranchen.

Vores direktion

Volker Hansen

Medlem af direktionen

CEO Fleetboard, Chef Digital Solutions & Services MB LKW

Marwin Umaña Lemus

Medlem af direktionen

CFO

Andreas Dillig

Medlem af direktionen

Projektmanagement og
-styring Digital Solutions + Services MB Trucks

Markus Kirschbaum

Medlem af direktionen

Ledelse Udvikling

Ulrike Stahlberger

Medlem af direktionen

Ledelse Operations & Customer Care

Matthias Elsner

Medlem af direktionen

Ledelse Produkt & Marketing

Lüder Sachse

Medlem af direktionen

Ledelse Innovation

Laurent Chambon

Medlem af direktionen

Ledelse Sales and After Sales

Sådan fungerer Fleetboard